El tram Morella Sud de l’N-232 tindrà llest el projecte del traçat i d’impacte ambiental en breu

Així, tots els trams pendents de millora de la carretera nacional estan desbloquejats

El tram Morella Sud de l’N-232 tindrà llest el projecte del traçat i d’impacte ambiental en breu

Tots els trams pendents de millora en la N-232 al seu pas pel terme de Morella estan desbloquejats. Si al port de Querol les obres avancen el tram de la Torreta-Morella Sud tindrà llest el projecte del traçat i d’impacte ambiental en breu.

L’empresa Vielca Enginyers, adjudicatària d’aquesta fase, ha confirmat esta setmana que, en breu, estarà finalitzat la redacció del projecte d’accés a Morella des de la Torreta en el que estan treballant des de fa mig any. El treball va ser adjudicat el 7 de setembre de 2018 i té un termini d’execució d’un any. La tramitació d’aquest projecte ha resultat especialment complexa i perllongada en el temps, per diverses qüestions ambientals.

Cinc quilòmetres
de carretera

Són un total de 5 quilòmetres amb un carril per sentit que enllacen amb les obres del tram anterior que s’està executant actualment. Una vegada aprovat el projecte, el Ministeri de Foment podrà licitar per fi la seva construcció, concloent tot el vial fins a Morella.

Directe