Morella és el primer municipi de la província amb tots els comptadors d’aigua intel·ligents

Consultar la facturació, el consum o rebre notificacions sobre fuites i talls són novetats del web o l'app

Les oficines d'Aigües de Morella

Aigües de Morella aposta per les noves tecnologies i ha finalitzat la instal·lació dels nous comptadors d’aigua a tota la ciutat. Així, ahir es va realitzar un Consell d’Aigües de Morella en el qual es va informar que ja estaven tots els nous comptadors operatius els quals permeten una gestió de l’aigua més eficient. Els nous comptadors han suposat una inversió de 226.000 euros i converteixen a Morella en el primer municipi de tota la província de Castelló amb aquest sistema actualitzat.

Cal recordar que en els últims vuit anys s’ha modernitzat tota la xarxa d’Aigües de Morella amb una inversió de més de 200.000 euros. En aquesta també s’ha renovat les oficines de l’empresa de manera que augmenten la seua accessibilitat i ofereixen un servei més proper.

El regidor d’Obres, Amadeu Bordàs, ha destacat que “aquestos comptadors permeten una gestió de l’aigua més eficient i rebre informació sobre fuites més ràpidament”. L’edil ha explicat que “la informació que traslladen aquestos permet reforçar alguns serveis com el de Teleassitència i reduir els temps d’actuació”. A més, Amadeu ha comentat que “també s’ofereix un servei més ampli als consumidors i consumidores que poden consultar el consum d’aigua i les factures a temps real si es registren a l’oficina virtual d’Aigües de Morella”.

A través de la informació que traslladen els comptadors intel·ligents es poden realitzar diferents gestions a través de l’oficina virtual. D’aquesta manera, l’empresa permet consultar el consum d’aigua i les factures a través d’internet, la qual cosa permet veure aquesta informació detallada i actualitzada. Cal explicar que a l’oficina virtual d’Aigües de Morella es pot accedir a través de la pàgina web aiguesdemorella.es i amb la aplicació mòbil Aigües Mòbil Clients.

L’oficina virtual d’aquesta empresa permet consultar les factures, així com comprovar si aquestes estan pagades. A més, la funció més important, sobre tot de la app, es rebre notificacions sobre el consum d’aigua, així com de fuites o de talls puntuals en el subministrament. També es poden realitzar altres consultes com el consum d’aigua diari i veure l’historial d’aquest en els últims tres mesos. A més, també es pot informar sobre avaries per a que Aigües de Morella repare el problema. Finalment, també es pot contactar amb l’empresa a través del telèfon 964 16 33 44 així com informar d’avaries al 699 43 49 18.

Directe