El proper curs Forcall tindrà una aula gratuïta per als xiquets de dos anys

Conselleria ha creat 21 aules noves gratuïtes a Infantil i Primària, de les que 6 són per a la província de Castelló

El proper curs Forcall tindrà una aula gratuïta per als xiquets de dos anys

Els xiquets de dos anys de Forcall podran anar a l’escola el pròxim curs. La Conselleria d’Educació ha creat 21 aules noves gratuïtes en escoles d’Infantil i Primària per al curs 2019-2020. D’eixes 21, 6 són per a la província de Castelló, amb 109 places, 16 per a la de València amb 288 places i 9 són per a Alacant, amb 126 places.

Els Centres d’Infantil i Primària de la província de Castelló que comptaran amb aquestes aules per a xiquets de dos anys són: el CRA Peña Ecabia de Bejís, el CEIP San Agustín de Castelló de la Plana, el CRA l’Aiguaneu Espígol de l’Aulari de Catí, el CRA Els Ports de Forcall, el CEIP Granell Mascarós de l’Alcora i el CRA Plancia Mijares de l’Aulari de Montanejos.

La directora del CRA Els Ports de Forcall, Mari Carmen Soler,explica com “el centre ha rebut des de Conselleria l’arrenjament escolar per al proper curs i ens lleven una aula d’educació infantil. Aleshores tindríem les dos unitats i mantindríem la plaça”.

És una notícia que tot i que s’ha fet pública, el CRA Els Ports encara no ha rebut cap confirmació per part de la Conselleria d’Educació. “En efecte, encara no tenim la confirmació de Conselleria, encara que l’hem vist en premsa”. Soler afirma,a més, que hi ha hagut una ampliació de matrícula perquè han vingut xiquets de Veneçuela.

El despoblament de les zones d’interior té els seus efectes en els Centres Rurals Agrupats. Per tant, calen mesures per tal de continuar amb les places que s’oferten a les escoles.

Directe