L’ajuntament de Morella millorarà el carrer de la Taleca

El consistori es reunirà amb els veïns per a explicar què es farà

L’ajuntament de Morella millorarà el carrer de la Taleca
El carrer va de la Plaça de Bous al Portal de la Nevera

L’ajuntament de Morella millorarà el carrer de la Taleca de manera que canviarà el paviment i actuarà en les diferents connexions d’aigua. Aquest carrer uneix el carrer del Trinquet amb el Portal de la Nevera. Així, l’actuació començarà en les pròximes setmanes i s’iniciarà amb els treballs de canalització d’aigua per a no tallar el subministrament al veïnat. A més, el consistori ha previst mantindre una reunió amb les veïnes i veïns per a explicar les diferents fases de l’obra, així com les molèsties que puguen causar.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “aquestes obres de millora són molt importants per a mantindre les infraestructures de la ciutat”. L’edil ha comentat que “aquest carrer necessita l’actuació per a millorar el paviment i l’accés de vehicles fins a les cotxeres. A més, tindrà un acabat adoquinat similar a la resta dels carrers de la ciutat”. Finalment, ha explicat que “tindrem una reunió amb els veïns i veïnes del carrer abans de començar les obres per explicar les obres que es realitzaran, els terminis i les alternatives que tindran per a aparcar durant l’actuació”.

Les obres del carrer de la Taleca començaran amb les diferents connexions de l’aigua per a evitar el tall d’aigua a les vivendes. Així, es milloraran tant les conduccions d’aigua potable com la xarxa de sanejament i clavegueram. Finalment es canviarà el paviment de tot el carrer i les noves voreres.

Directe