Comencen les obres de millora de l’asfaltat del carrer La Muralla

Es tracta d’una actuació que es realitza des del Portal de Forcall fins al carrer Porta de Sant Mateu

Rhamsés Ripollés supervisa l'inici dels treballs

Les obres de millora del carrer La Muralla de Morella s’han iniciat avui. Aquesta actuació es realitza als carrers entre el Portal de Forcall fins al carrer Porta de Sant Mateu durant les pròximes setmanes. Així, aquesta consisteix en la millora de l’asfalt, ja que és una de les vies principals de circulació de vehicles dins del nucli històric de Morella, el qual estava bastant deteriorat.

Aquesta obra està dins del Pla 135 de la Diputació de Castelló i compta amb un pressupost al voltant de 80.000 euros on les principals millores són el reasfaltat de la via, la construcció de noves voreres i millorar la conducció superficial d’aigües. A més, per al paviment s’utilitzarà asfalt fonoabsorbent per a disminuir el soroll del pas de vehicles.

Així, els primers treballs estan centrats en la construcció de noves voreres i després es substituirà el paviment. D’aquesta manera, s’alçarà l’actual per a substituir-lo per l’asfalt fonoabsorbent. A més, també es millorarà el pendent d’alguns trams del carrer, així com el pas de l’aigua superficial pel centre d’aquest que evite problemes a les vivendes. També es distingirà la via de circulació de les zones d’aparcament amb un color diferent.

Rhamsés Ripollés, alcalde de Morella, ha destacat que “aquesta actuació és molt necessària perquè l’asfalt del carrer estava molt deteriorat”. L’edil ha explicat que “aquest carrer és una de les vies de circulació de vehicles dins de les muralles i cal que el paviment estiga en les millors condicions. Així, l’ajuntament hem avisat de l’inici de les obres als veïns i veïnes per a retirar els vehicles aparcats i poder començar l’obra”. Finalment, Rhamsés ha comentat que “s’han habilitat zones d’aparcament pròximes per al temps que duren les obres i que aquestes causen les mínimes molèsties durant el seu transcurs. A més, els garatges i pàrquings es podran utilitzar amb normalitat excepte en algun moment puntual”.

El paviment del carrer La Muralla està molt deteriorat per culpa de diferents qüestions. Així, d’una banda l’ús continuat i el pas de vehicles habitual en aquest carrer i, també, a causa de les nevades dels últims anys i l’ús de sal per a desfer el gel han afectat negativament a l’asfalt.

Directe