Es contracta una nova ermitana per al Santuari de Vallivana

Ajuntament, Bisbat i Vallivana han hagut de signar un conveni per la nova legislació

El patronat del Santuari de Vallivana l’exerceix des de sempre l’ajuntament de Morella a través de l’administració de Vallivana que és qui s’encarrega del seu manteniment, vigilància i culte.

Fins ara, l’administrador de Vallivana contractava directament a l’ermità o ermitana que, residint allí, se li encomanaven aquestes tasques. Després de 18 anys l’anterior ermitana va comunicar que deixava aquesta feina i calia contractar altra persona per aquesta funció. En este temps la legislació ha anat canviant, i poc entén d’antigues organitzacions com és l’administració de Vallivana.

Per eixe motiu ha calgut signar un conveni temporal amb el Bisbat per a poder portar a terme la contractació, encara que els costos els continuarà assumint el municipi. El conveni té una durada de 7 mesos. En este temps alets i administració buscaran la millor solució possible per donar continuïtat a l’organització.

La nova ermitana ha començat ja la seva feina. Un dels requisits exigits era que havia de residir a Vallivana. Ara estarà sis mesos de prova per conèixer la feina i posar-se al dia.

Directe