Dimiteixen els dos regidors del PP a l’Ajuntament de Vilafranca

L'ajuntament de Vilafranca es queda amb sols 9 regidors

Una imatge d'arxiu dels dos regidors dimitits

Vicent Marín i Alfonso Prades, els dos regidors que tenia el Partit Popular a Vilafranca, han presentat la seva dimissió. En el ple ordinari d’aquest dilluns, després del debat dels punts marcats en l’ordre del dia, arribava el torn de precs i preguntes, i saltava la sorpresa.

Els dos representants dels populars a l’ajuntament vilafranquí, presentaven la seva dimissió argumentada en el desacord amb la política de la direcció del partit en l’àmbit nacional, i provincial. Van esperar al torn de precs i preguntes per a comunicar que deixaven el seu càrrec. Vicente Marín i Alfonso Prada, van deixar constància, en l’argumentació, dels motius de les seves discrepàncies amb el PP a nivell nacional i provincial.

Es lamentaven del poc suport i atenció que reben de la direcció provincial així com de la línia marcada en els darrers mesos en la política nacional. No quede massa d’aquesta legislatura, però suficient per a que el Partit Popular determine els dos següents candidats de la llista de les darreres eleccions per a completar l’ajuntament i mantenir la representació en el segon municipi més gran de la comarca dels Ports.

L’ajuntament de Vilafranca es queda amb sols 9 regidors.

Directe