El CF Villafranca rebrà la Medalla de la Vila després de complir 40 anys

L’alcalde, Oscar Tena, així ho ha comunicat en un ple extraordinari

Una imatge de l'equip en la temporada 2017/18

L’Ajuntament de Vilafranca ha decidit concedir per unanimitat la Medalla de la Vila al Club de Futbol Villafranca. L’alcalde, Oscar Tena, així ho ha comunicat després de la celebració del ple extraordinari en el qual s’ha atorgat la màxima distinció de la localitat a l’entitat esportiva.

Des de l’Ajuntament s’ha destacat que el club ha sigut la primera i principal entitat esportiva en el municipi i la que ha tingut una major continuïtat en la història. S’ha incidit en el paper desinteressat i voluntari de jugadors, entrenadors, directives, socis, patrocinadors i corporacions locals que els han donat suport.

40 anys d’història

En 2018 es van complir els 40 anys com a equip federat. Les últimes tres generacions de vilafranquins han passat pel club. A més, des de fa uns anys, amb la creació de l’equip femení de futbol sala s’ha fet un nou salt en la integració de les dones en l’esport rei.

Els orígens del futbol a Vilafranca es remunten als anys vint, època de la qual es conserva una fotografia d’un partit que es va jugar a l’esplanada situada en les proximitats de l’ermita del Llosar. En aquell partit es van retratar un grup d’estudiants de la localitat. En 1981 s’inaugurava l’actual camp municipal del Serrito.

Directe