Finalitza la perforació al pou de les Llargueres de Vilafranca

Al Ple de desembre l'Ajuntament dona compte d'una ajuda al marc del pla eòlic

L’Ajuntament de Vilafranca ha celebrat el darrer ple ordinari de l’any 2018 amb l’explicació al voltant de l’Alcaldia sobre la finalització del sondeig del Pou Llargueres II, situat a la part baixa del Barranc de la Fos i que servirà per abastir d’aigua als municipis de Vilafranca i Benassal. Una perforació històrica, ja que és una de les més complexes realitzades mai a la Comunitat Valenciana i que ha arribat a una profunditat propera als 1.100 metres. Aquest dimecres es realitzarà una visita oficial d’autoritats al lloc de la perforació, situat al terme de Benassal i per la vesprada els geòlegs i tècnics oferiran una xerrada a Vilafranca al voltant de tot el que ha suposat aquesta important operació.

Al ple ordinari de desembre, l’Ajuntament de Vilafranca informava també sobre la concessió de l’ajuda del fons de compensació previst al marc del pla eòlic de la Comunitat Valenciana de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial i que es destinarà al sistema de calefacció del nou local de festes que s’ha de construir.

Al ple ordinari del mes de Desembre també es parlaven d’altres qüestions a la secció de precs i preguntes i es donava la benvinguda a Celina Julve, qui ara s’encarregarà de la secretaria del consistori vilafranquí de manera accidental.

Directe