S’asfalta el camí rural de la Vega del Moll, un dels més importants del terme

Esta actuació es realitza amb el suport de la Conselleria d’Agricultura

S’asfalta el camí rural de la Vega del Moll, un dels més importants del terme

El camí rural de la Vega del Moll està veient les obres de millora durant aquestos dies. Aquesta actuació és molt important en aquesta zona a causa de la gran extensió del terme municipal de Morella i la nombrosa quantitat d’explotacions agrícoles i ramaderes que fan imprescindibles aquests camins. Així, les obres estan centrades en la reparació d’esvorancs i l’asfaltat de tot el camí per a facilitar la circulació.

Cal recordar que el projecte té un pressupost de 193.850 euros i compta amb una subvenció de 96.000 euros de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural. D’aquesta manera es condicionarà el camí, el qual està ubicat en una de les zones amb major nombre d’explotacions ramaderes, així com també és important per a algunes indústries com la mina d’argiles.

Durant les jornades d’ahir i avui el camí ha estat tallat al trànsit de vehicles a causa de les obres. Així, els treballs finalitzaran aquesta vesprada i es tornara a obrir el trànsit en el camí que comunica la carretera CV-10, que uneix Morella amb Ares, amb la carretera de Morella a Cinctorres.

El Regidor de Desenvolupament Rural, Rafa Pallarés, ha destacat que “aquesta obra és molt important per a la zona a causa que el camí de la Vega del Moll és un dels principals per la gran quantitat d’explotacions ramaderes que connecta i una de les principals empreses locals com és la mina”. A més, l’edil ha comentat que “després de molts d’anys, s’han tornat a donar ajudes als camins rurals, els quals són molt importants a Morella i la Comarca dels Ports on el sector primari suposa un dels principals motors econòmics”.

Finalment, Rafa ha explicat que “a més de l’ajuda, l’ajuntament de Morella i l’empresa Arcillas Vega del Moll col·laboren en aquest projecte per a millorar aquest camí”. Així, l’edil ha expressat que “lamentem que durant més de sis anys les ajudes per a projectes com el del camí de la Vega del Moll han sigut pràcticament inexistents, encara que ens alegrem que canvie aquesta tònica”, ja que “Morella té un dels termes més grans de la Comunitat Valenciana i amb més explotacions, per la qual cosa aquests camins són una reivindicació històrica del Consell Municipal Agrari”, ha remarcat.

Directe