Reunió de seguretat contra l’onada de robatoris a Morella

Ajuntament, Guàrdia Civil i Policia Local acorden intensificar la vigilància

Morella, igual que altres localitats de la província, està vivint una onada de robatoris en els últims mesos amb l’últim cas el diumenge a la nit on van entrar a cinc establiments de la ciutat. Així, aquest matí a l’ajuntament de Morella, s’ha fet una reunió extraordinària presidida per l’alcalde, Rhamsés Ripollés, junt amb el Sergent de la Guàrdia Civil del quarter de Morella, el regidor de Governació i l’agent de la Policia Local, per a coordinar esforços en l’esclariment dels fets.

D’aquesta manera, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “hi ha una col·laboració màxima entre la Policia Local i la Guàrdia Civil pel que fa als treballs d’investigació d’aquestos robatoris. A més, ha explicat que “s’estan intensificant els treballs i accions de vigilància i investigació per totes les parts”. Per últim, ha comentat que “en nom dels cossos de seguretat, des de l’ajuntament es trasllada la importància de la col·laboració ciutadana i que davant de qualsevol sospita o alarma s’utilitze el 062 per a traslladar aquesta a la Guàrdia Civil i actuar amb la màxima diligència, ja que, en la majoria de casos, el temps és vital per esclarir els fets”. D’aquesta manera, durant la reunió s’han pres diferents acords i accions que s’han posat en marxa avui mateix.

Cal recordar que aquest és el tercer cas de robatoris a Morella en poques setmanes. Així, diferents establiments i negocis del centre històric de la ciutat han sofert robatoris, “la qual cosa preocupa als veïns i veïnes de Morella cada dia més i cal posar solució perquè no es repetisquen”, apunta l’alcalde.

Directe