Morella aprova l’inici de les obres al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I

Al ple de novembre s’aprovarà la construcció d’una pista de pàdel

L’ajuntament de Morella ha aprovat avui l’inici de les obres al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I per a instal·lar una sobrecoberta i solucionar els problemes de filtracions d’aigua, així com per a l’adquisició d’una nova màquina de neteja. D’aquesta manera, el projecte compta amb un pressupost de 100.000 euros que serà executat per l’empresa municipal CISE i empreses locals.

El Centre Lúdic i Esportiu Jaume I té uns importants problemes de filtracions que afecten principalment a la pista esportiva. Des de la seua construcció, on l’empresa constructora va desaparéixer, s’han realitzat diverses actuacions per intentar donar solució a aquest problema, però no han sigut definitives. Amb el pas del temps s’ha anat agreujant i, per això, des de fa mesos es traballava en la solució, la qual s’ha aprovat avui per a executar-la.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “aquesta actuació és molt important i necessària per a solucionar este greu problema a l’edifici que, malauradament ocasiona tantes molèsties als usuaris i usuàries”. A més, ha comentat que “tots els processos per poder tindre la solució, com són les autoritzacions i fons necessaris, són més lents del que voldriem, però, per fi ho tenim i donarem solució.”. L’alcalde ha aprofitat també per a “demanar disculpes a aquells grups que més han patit els problemes de la pista central com són el Bàsquet i els grups de futbol Sala, ja que el problema afecta principalment a aquesta”.

La intervenció consistirà en la instal·lació d’una estructura de sobrecoberta damunt de l’actual, de manera que evite el pas de filtracions a l’edifici i les conseqüents goteres a la pista central. La propera setmana ja s’ha convocat una reunió per a preparar l’execució i inici de les obres amb un termini de tres mesos i que els treballs no afecten al desenvolupament de l’activitat al Jaume I.

Aprovació dels projectes
al ple ordinari de demà

Demà, dijous 22 de novembre, se celebra el ple ordinari d’aquest mes a Morella. En aquest s’aprovaran les obres de millora dins del Pla 135-2 de la Diputació de Castelló. Els diferents projectes són la construcció de la nova pista de pàdel, la millora del Centre de Dia i del carrer la Talega. La nova pista de pàdel estarà ubicada al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I i ampliarà l’oferta esportiva a Morella. L’obra a l’edifici del Centre de Dia consisteix en la renovació del paviment antilliscant, així com la millora de l’aïllament i les finestres. Finalment, en aquest pla també s’actuarà al carrer la Talega on es millorarà el paviment.

Directe