Es comencen a veure nous adoquins a diversos carrers de Cinctorres

La brigada municipal està treballant en unes obres de millora del paviment

Es comencen a veure nous adoquins a diversos carrers de Cinctorres

La localitat de Cinctorres està adoquinant diferents carrers del poble que tenien el ferm en mal estat. És una segona fase de les obres que es van realitzar abans de l’estiu a altres carrers del poble amb finançament provinent, majoritàriament, dels fons de compensació eòlica del 2017.

La zona del Faixero i el Sant Lluís va ser la primera fase dels treballs d’adoquinat i ara s’està fent la part més antiga del poble. Una zona molt transitada i per aquest motiu s’ha decidit fer les obres a aquesta part del poble ja que els carrers estaven en bastant mal estat. A més, s’ha aprofitat per canviar les canalitzacions d’aigua. «Durant l’estiu no podiem fer les obres en aquest carrer perquè hi havia molta gent i molts actes de les festes que es celebren per aquesta zona i per això hem començat ara. Són unes obres a les que, ja que alcem tot el piso, aprofitem per canviar també tot el sistema de canalització d’aigua ja que a aquests pobles tenim molts problemes amb la calç», apunta Toni Ripollés, alcalde de Cinctorres.

En acabar aquestes actuacions s’espera poder treballar a la part de la placeta de l’Església. Uns treballs que són necessaris però que estan previstos en diferents fases. El treball malgrat ser en carrers no molt llargs té un pressupost elevat perquè cal renovar tot el ferm que, amb el pas del temps s’ha anat deteriorant molt. La brigada que ha contractat l’Ajuntament per aquestes tasques estarà treballant en les obres aproximadament fins al novembre.

Directe