La falta de liquiditat de la Mancomunitat, principal problema tractat en el ple a Forcall

Lamenten que hi haja il·lusió per emprendre nous projectes però que després els pagaments no arriben

Representants dels ajuntaments, reunits a Forcall

Els representants de la Mancomunitat Comarcal Els Ports s’han reunit en plenari ordinari a l’Ajuntament de Forcall. Aquesta trobada ha servit per tractar un dels temes que més preocupen actualment a l’ens comarcal, la falta de liquiditat.

Un altre dels temes destacats és el pla de competitivitat turística en que s’ha treballat en els darrers anys. Ara està pendent la tercera fase en la que s’ha de consolidar projectes com la topoguia, fullets informatius i material publicitari o un pla de mitjans, entre d’altres. Tot, ha d’estar acabat per al novembre. Malgrat tot, pel que fa al pla de competitivitat turística l’ens comarcal vol lluitar per poder tirar endavant tots els projectes i ajudar els pressupostos al màxim per arribar als 330,000 euros entre Diputació, Generalitat i Mancomunitat.

Des de la Mancomunitat lamenten que hi haja il·lusió per emprendre nous projectes amb ajudes per part de les administracions més grans però que després els pagaments no arriben i s’haja de reduir la inversió.

A banda d’aquestes qüestions més immediates, la Mancomunitat Comarcal Els Ports ha decidit reunir-se amb els tècnics que aviat instal·laran uns parcs eòlics a la zona de Terol – Cantavella, que és limítrof amb els Ports.

Directe