“Morella, ciutat de congressos”

El número 1360 del setmanari Notícies també entrevista a Ricardo Tosca, nou gerent de l’hospital general de Castelló

Com cada divendres, el Setmanari d’informació Comarcal Notícies ix al carrer. En la portada aquesta setmana es destaca la celebració del congrés de «l’Estatut de Morella i la construcció d’Europa» que té lloc aquest cap de setmana.

A més del recull d’informació de tota la setmana com la trobada comarcal per a reflexionar sobre la ruralitat celebrada a Vallibona, la preparació dels cementiris per a Tots Sants, o la constitució del consell de la igualtat. L’apartat, notícies de perfil, ens porta l’entrevista amb Ricardo Tosca, nou gerent de l’hospital general de Castelló.

En els esports tots els resultats dels equips de futbol, basquet, frontennis i futbol sala de la nostra comarca. La fulla del camp i la meteorologia completen la informació.

Directe