“Els pobles dels Ports, una lluita diària per la supervivència”

El número 1359 del setmanari Notícies també destaca com "El ple de la Mancomunitat aprova l'adhesió d'Herbers"

Com cada divendres el setmanari d’informació comarcal Notícies ix al carrer.

En portada es destaca la lluita dels nostres pobles contra el despoblament i la reunió a Vallibona dels alcaldes amb la directora general de l’Agència Valenciana Antidespoblament. A més, també es recull la informació de la setmana com la cessió definitiva del Colomer Zurita, el ple de la Mancomunitat, els talls en la carretera Morella- Ares o la desena edició del curs organitzat per la Xarxa Vives.

En el notícies de perfil tenim l’entrevista amb Sergi Monfort, un vilafranquí encarregat de l’Alberg La Parreta i referent en medi ambient. En l’apartat d’esports, com sempre, es poden trobar tots els resultats dels equips de la nostra comarca. La fulla del camp i les dades meteorològiques completen la informació.

Directe