“La II Escola de Tardor ha tingut enguany perspectiva de gènere”

El número 1355 inclou una entrevista amb Rafa Ruiz, "fotògraf de l'univers"

Com cada divendres un nou número del setmanari comarcal Notícies, ix al carrer destacant en portada la II Escola de Tardor celebrada a Morella.

A més del recull d’informació de tota la setmana com l’elecció del nou president de la Mancomunitat comarcal Els Ports, Blai Peñarroya, la participació dels alumnes de primària al concurs nacional de robòtica, o les imatges de la forta tempesta d’aigua i granís de Vilafranca.

L’apartat de notícies de perfil, ens porta l’entrevista amb Rafa Ruíz, guanyador d’un dels guardons més prestigiosos d’astrofotografia del món. En l’apartat d’esports el començament de les lligues dels equips de regional de futbol, i el partit amistós de l’equip sénior del Club Basquet Femení Morella. La fulla del camp i la meteorologia completen la informació.

Directe