“Morella, seu del congrés sobre economia verda i el paper de la dona a les zones rurals”

El número 1353 inclou un ampli especial sobre la Fira de Morella

Com cada divendres ix al carrer un nou número del setmanari comarcal Notícies.

Aquesta setmana el Notícies compta amb l’Especial de la Fira de Morella amb un anàlisis de tots els sectors ramaders i agrícoles de la nostra comarca. A més del recull d’informació de tota la setmana com totes les activitats de les festes de Cinctorres, o la presentació del nou servei de taxi a Morella. L’apartat notícies de perfil ens porta l’entrevista amb Miriam Tena, amb tota una vida dedicada als animals i al camp. “La meua filla sap perfectament què són els animals. És molt important que aprenga el nostre tipus de vida”, declara.

El setmanari també ens porta un amplia agenda per al cap de setmana destacant els actes de la 763 edició de la Fira de Morella, que enguany porta novetats com l’entrada de les cavalleries, el corro de vaques i el bou embolat, i el concurs de gossos pastor amb ovelles. L’apartat d’esports, la fulla del camp i la meteorologia completen la informació.

Directe