Des d’avui mateix nord · la televisió comarcal se suma a les emissions en HD

La millora en la qualitat de la imatge s'anirà veient progressivament en els propers dies

Des d’avui mateix aquesta cadena emetrà en HD, en alta definició. És per això que si no reben el senyal de Nord als seus televisors hauran de sintonitzar-la de nou. La millora en la qualitat de la imatge s’anirà veient progressivament en els propers dies

Els recordem que des de fa setmanes tots els canals de televisió han començat les seues emissions en alta definició, i ara també ho fa Nord. Per sintonitzar aquestes emissions han d’haver resintonitzar la TDT per a captar les seues versions en HD.

Recordem que també has de tindre un televisor compatible amb aquestes emissions. Si actualment pots sintonitzar els canals de Televisió Espanyola, Antena 3 o Telecinco en HD, així significa que no tens problemes. En cas que continuen sense poder veure Nord, poden contactar amb el seu tècnic que els informarà de la millor solució.

Directe