Nord es renova completament, fent un canvi en majúscules

La televisió comarcal canvia d’imatge després de 10 anys

Després de 10 anys sense canvis, aquest dilluns 13 de setembre, nord la televisió comarcal es renova per complet. A partir d’avui farem córrer rius de tinta. Aquest element, amb el que escrivim les notícies, serà el fil conductor que ens portarà per tota la programació.

Recopilatori de capçaleres i elements de continuïtat de nord · la televisió comarcal

Tot és nou, des dels elements de continuïtat de la cadena fins a les capçaleres de les notícies, passant pels espais com El Temps, Les llunes o Els preus del camp. Noves imatges, noves músiques, nous gràfics… tot per a contar-los l’actualitat de les nostres comarques d’una manera més clara i entenedora.

Amb aquest vídeo, Alba s’acomiadava del ninot que, des del Sexenni, ens ha acompanyat dia i nit des de la televisió. El jubilem ja, que s’ho ha guanyat.

Alba li diu “adéu” al ninot de nord

Nord comença una nova etapa, fent un canvi en majúscules.

Directe