Family Friendly s’estrena esta nit a nord · la televisió comarcal

El magazín quinzenal estarà protagonitzat per joves de la comarca

Family Friendly, així es diu el nou programa que a partir d’esta nit es començarà a emetre a Nord televisió. Un espai divertit i juvenil perquè les fredes nits d’hivern de la comarca siguen un poc més entretingudes.

12 joves són els que es posaran al capdavant de les càmeres dels nostres estudis i per a tots ells és la primera vegada que es submergeixen en el món de la televisió i el vídeo en este programa magazín en el que hi haurà temps per a tot.

Family Friendly naix des del departament de música de l’IES els Ports, que dins del pla d’estudi de l’assignatura de quart d’ESO planteja un seguit d’activitats per familiaritzar als joves en les ferramentes d’edició de vídeo i àudio, a més de buscar i potenciar el talent dels joves de la comarca.

Family Friendly es presenta esta nit com un programa quinzenal en el qual en cada una de les sis entregues del format coneixerem un poquet millor a dos dels seus joves que es provaran com a presentadors.

Al programa no faltarà de res, i ja, des d’esta nit entrarem a la cuina de Estefi, escoltarem les històries més terrorífiques amb el Scary Team, descobrirem paisatges de la nostra comarca en bici, algun consell domèstic, vorem els sketchs més divertits de la mà de “los de al lao” i eixirem al carrer a fer “unes preguntetes”.

El plató ja està preparat, i les càmeres engegades per iniciar la gravació del primer programa en aquest set que els seus protagonistes han decorat amb fotos i objectes personals.

Family Friendly s’estrena esta nit a les 22h a Nord Televisió, encara que si per algun motiu es perdeu esta cita, es podrà tornar a disfrutar del programa el dijous a les 15h o el divendres a les 12:30h.

Directe