Aquests són els guanyadors del VIII Concurs Micro Relats Sergio Beser

El lliurament de premis es farà el dissabte 29 de gener a les sales gòtiques de l'ajuntament

Després de diversos ajornaments, a causa de la situació sanitària, aquest dissabte 29 de gener, tindrà lloc a la Sala del Justícia de l’ajuntament de Morella, l’acte de lliurament dels Premis del certament de Microrelats Sergio Beser, que organitza El Club dels Amics de la Ràdio, en record del professor i il·lustre morellà Sergio Beser, Precisament aquest passat dissabte es complien 12 anys des del seu decès.

La pandèmia continua i hem hagut d’anar adaptant-mos tots a esta “nova normalitat”. Una normalitat dictada per la situació sanitària de cada moment, que fa que un programe, i després haja de desprogramar. Ara, per fi, s’ha pogut convocar l’acte de lliurament dels premis del VIII Concurs Micro Relats Sergio Beser. Serà este dissabte 29 de gener, a les sales gòtiques de l’ajuntament.

El jurat, del qual formen part professors, periodistes i escriptors, com Rosa Regàs, Josep Martí Gómez, Fabricio Caivano, Víctor Maicas, Lluís Meseguer, Adolf Piquer, Narcisa Rambla i Jesús Sangüesa, ha destacat la qualitat dels treballs, i encara que no els ha resultat fàcil, estos són per a ells els millors:

SECCIÓ ADULTS
1- Mercè Estrela Tena, amb “Confidència”.
2- Víctor Colomer, amb “O tempora, O mores!
3- Tània Carceller, amb “La visita”

SECCIÓ JUVENIL
1- Ana María Bordàs Tena, amb “Lipograma en temps de pandèmia”.
2- Estrella Ferrer Palos, amb ” Blanca e Isabel”
3- Xavi Frasno Tena, amb “Atrapat en les xarxes”
3- Paz López Segura, amb “Famílias sí, virus no”

SECCIÓ INFANTIL
1- Neus Cerdán, amb “La meua rutina”.
2- Alexis Ciufulica, amb “La realitat del 2020”
3- Raquel Sangüesa Marín, amb “Un curs diferent”
Finalista. Juanjo Pitarch Mestre amb “El meju gos Furgus”.
Finalista. Marta López Segura amb “Vaja cap”

SECCIÓ TUIT-RELATS
1- Iona, amb “El mètode”.

En aquesta edició, la paraula obligada en tots els treballs, havia de ser Virus. En l’acte del pròxim dissabte, a més dels guardons als premiats, també es lliurarà la publicació que recull tots els relats presentats.

Directe