Et regalem 300 euros en publicitat

El compromís de Els Ports Ràdio amb el comerç de proximitat

Des de Els Ports Radio et facilitem la comunicació de reobertura del teu comerç, bar, restaurant o empresa de serveis durant la desescalada i en els primers mesos de la “nova normalitat”. Per anar avançant cal comunicar, explicar coses, donar a conèixer nous serveis, en definitiva estar connectats amb el nostre entorn i ahí els mitjans de proximitat som una bona ferramenta.

T’imagines pensar en una promoció pel matí, quan encara estàs al llit i que a l’obrir el teu negoci ja ho coneguen els teus clients? Això només és possible amb la immediatesa de la ràdio. Contacta amb nosaltres, dona’ns la teua idea i nosaltres ens encarreguem d’elaborar una atractiva falca publicitària.

Eixe nou producte, eixa idea o aquella oferta que has pensat de bon matí ja la coneix tota la gent de les nostres comarques només una hora després. Obri mercat, creix.

El teu anunci s’escoltarà als programes locals de Els Ports Ràdio, però també a El Larguero, La Ventana, al Carrussel Deportivo o a Hoy por hoy.

És per això que hem preparat una campanya de cara a la reobertura dels nostres establiments, bàsicament el comerç i empreses de serveis. Una campanya que lliga mitjans i comerç de proximitat. Es tracta d’oferir vals de 100€ a 300€ als establiments que cadascú pot administrar com vulgue.

D’aquesta manera, contractant un mes de publicitat amb 30 falques -quina emissió seria de dues falques al dia- té un preu de 150 euros però aquest pack d’anuncis ve amb un val de descompte de 100 euros, pel que o bé la campanya et costarà només 50 euros o bé tindràs 100 euros per a una campanya posterior.

Una altra opció és contractar dos mesos de publicitat, amb 120 falques, té un cost de 290 euros, però el pack té un val de descompte de 200 euros, pel que aquesta campanya et costarà només 90 euros o tindràs 200 euros per a una campanya posterior.

Una tercera opció, la més econòmica, és contractar tres mesos de publicitat, el que són 180 falques. El cost és de 420 euros, però el preu està acompanyat d’un val de descompte de 300 euros. Per tant, aquesta campanya et costarà només 120 euros o tindràs 300 euros per a gastar en una campanya posterior.

La iniciativa anirà acompanyada de la planificació dels espais de promoció de la campanya als nostres mitjans, explicant els avantatges que té aquesta campanya per ajudar a concienciar a la població de la necessitat de comprometre’s amb el comerç de proximitat.

Creiem que és una campanya molt adequada pels moments tant difícils que estem vivint, ens volem ficar al vostre costat i facilitar-vos la comunicació de reobertura. En principi, la campanya tindrà una durada de entre 1 i 3 mesos.

Tots estem preocupats davant la incertesa del futur però estem segurs que adaptant-nos a la nova realitat, tot anirà bé.

Directe