Javier del Pino porta “A vivir que son dos días” a Els Ports Ràdio

El programa matinal dels caps de setmana de la SER s'ha realitzat a Morella

El periodista i director del programa A Vivir que són dos dias de la Cadena Ser, Javier del Pino, ha participat en un Cita a Morella amb Josep Martí Gòmez, col·laborador del programa

L’endemà, el programa A Vivir que Son dos días es va realitzar per a tota Espanya des dels estudis d’Els Ports Ràdio a Morella. Javier del Pino, acompanyat pel tècnic German Mayans, van conduir des d’ací aquest magazine de quatre hores. El periodista es va sentir ben a gust en aquesta petita emisora que es va transformar en un apèndix dels estudis centrals de la ser a Madrid per a què el comunicador poguera assistir al Cita a Morella sense deixar de presentar el programa més seguit dels matins en cap de setmana.

Directe