La comarca dels Ports donarà la benvinguda a l’any nou des de Villores

Nord · la televisió comarcal i comarquesnord oferiran les campanades per Cap d'any

El campanar de Villores marcant les 12 de la nit, en una imatge recent

Nord · la televisió comarcal i comarquesnord oferiran enguany, per primera vegada, les campanades de Cap d’any. I ho faran des de Villores, en un programa especial conduit per Alba Segura i Angela Beltrán que començarà a les 23.45 del 31 de desembre i que acabarà ja començat l’any nou.

Les dues presentadores dels informatius de nord, que ja han amanit els vestits de gal·la, repassaran breument el més destacat de l’any a la comarca dels Ports i avançaran el que ens espera per a l’any nou abans de donar les campanades. El programa especial també es podrà seguir per Televisió de Castelló.

Primeres campanades

Serà la primera vegada en la història que nord · la televisió comarcal oferisca un programa amb la retransmissió de les campanades i, segons apunten des del canal, no serà l’última. El programa té el patrocini de Iata Espardenyes i l’Ajuntament de Villores.

Directe