Aquesta nit arrenca El Nostre Estiu a nord · la televisió comarcal

S'emetrà cada dia de dilluns a divendres a les 21:30

Avui s’enceta una nova edició de El Nostre Estiu, amb noves cares i una renovació d’espais. El programa tornarà a la graella a partir de les 21:30 hores, després de l’habitual informatiu nord\notícies i estarà conduït un any més per Juan Antonio Querol. En esta vint-i-setena edició l’anunci del Sexenni tindrà un gran protagonisme, però no per això descuidarem les festes dels altres pobles.

S’emetrà cada dia de dilluns a divendres amb diverses multidifusions:
▸ 21:30
▸ 02:30
▸ 09:30
▸ 14:30

La presentadora de l’informatiu Alba Segura, eixirà un any més als carrers per apropar-nos tota l’actualitat festiva de la comarca. També ho farà Ana Sánchez, una de les noves reporteres que ens porta aquesta edició del Nostre Estiu i Ángela Beltrán presentadora de Al Dia Territori Sénia. Igualment Víctor Tena aprofitarà el descans esportiu, per deixar de banda el Ser Esportius i agafar micro en mà.

Tampoc faltaran les entrevistes a plató conduïdes, com ja va sent habitual, per Ana Querol qui ens portarà les i els millors convidats per parlar de tradició, cultura, patrimoni, festa i molt més. Amb ella riurem i ben segur també ens emocionarem.

Molt important també l’equip que hi ha darrere de les càmeres. Rafa Ruiz i Julià Royo i que a més de gravar s’encarregarà d’editar i muntar tot el contingut. En unes hores les llums de plató s’encendran per rebre al primer convidat.

L’entreteniment i l’humor estan assegurats un any més amb El Nostre Estiu.

Directe