Els alumnes de l’IES Els Ports visiten la redacció de Comunicacions dels Ports

Per a conèixer de primera mà el funcionament d'una emissora de cara a crear el seu propi programa de ràdio

Durant les darreres jornades alumnes de tercer de l’ESO de l’IES Els Ports han pogut visitar aquesta casa dins de les activitats previstes en el seu cicle educatiu. Els estudiants han vingut a conéixer de primera mà com funciona una redacció periodística.

El que a primera vista pareixia una tasca senzilla, com és produir ràdio o televisió, ha acabat sent un poc més complicat. Durant la visita, han pogut conéixer un poc més els diferents passos que cal seguir per a crear l’informatiu nord\notícies.

Els alumnes han pogut tenir experiència directa amb les càmeres que s’empren a l’empresa o en el treball de plató necessari per a gravar l’informatiu. Aquesta experiència l’empraran en produir el seu propi programa de ràdio.Tot i que encara els queda molt, aquesta visita ha despertat l’esperit periodístic d’alguns alumnes que s’estan plantejant dedicar-se a aquesta professió.

Aquesta activitat forma part del programa formatiu dels alumnes, que participen en diverses propostes per a ampliar la seua base de coneixements.

Directe