Bolíssim, Aves Albalat, Bellarte i els comerços del confinament, Premis de la Festa del Comerç

Els guardons que lliura Els Ports Ràdio tenen diverses categories

Ja s’ha fet pública la llista de guardonats de la XVII Festa del comerç dels Ports Ràdio. En aquesta edició es reconeix, en l’apartat d’empresa amb història, a Aves Albalat; Bellarte ha estat seleccionada per al guardó d’empresa emprenedora; l’empresa Bolíssim s’emporta el premi “disseny i innovació” i , el premi “compromís i dedicació”, enguany és per a tots els comerços de proximitat que van estar oberts durant el confinament, oferint el seus servei als seus veïns.

Enguany, la seu del lliurament dels premis serà les instal.lacions del nou Centre de Turisme d’Interior i Innovació de la Fàbrica Giner de Morella. L’acte tindrà lloc el dissabte, a les 20.00 hores. Els representants de les entitats que promouen aquesta cita, l’associació d’empresàris Asetmico, l’Ajuntament, i Comunicacions dels Ports, han ressaltat la indiscutible importància del comerç en l’economia de la ciutat de Morella i el seu servei com generador de vitalitat del poble. També destaquen l’esforç que ha fet, en conjunt, el comerç local per tal d’oferir al client qualitat i personalitat, i a més, adequar el continent al contingut.

La imatge del comerç, l’atenció al detall, el conjunt de l’espai comercial del nostre poble, és reconegut i admirat per moltes altres zones més grans que nosaltres.

Enguany, malauradament el covid-19 ha afectat a la vida de tots, però també ha posat en valor, més si cap, la importància del comerç de proximitat. En els moments més difícils, han estat al costat dels seus veïns, oferint els productes necessàris per les families i les seves llars.

És per això, que encara té més sentit aquests premis que des de fa vora vint anys, vol reconèixer el treball dels comerciants per ajudar a donar vida als nostres pobles.

Directe