“Ara que tinc 20 anys” es converteix en una exposició

Es resumeix en imatges les darreres dues dècades mitjançant el Notícies

El llibre del setmanari Notícies ‘Ara que tinc vint anys’ s’ha convertit en una exposició. Les sales gòtiques de l’ajuntament de Morella alberguen una mostra amb gran impacte visual. Mitjançant moltes imatges es fa un recorregut pels darrers vint anys d’història a la comarca. El fil conductor és el setmanari Notícies i portades de cada any, així com fotografies il·lustratives des del 1993 fins al 2013.

L’exposició va tenir una bona acollida en la seua inauguració amb molta gent que ja la va voler gaudir. Una mostra innovadora a ja que utilitza imatges de grans dimensions com una del darrer pregó de l’Anunci o un muntatge de fotografies del Sexenni. La resta són tires que representen cada any dels vint que té la revista.

El president de Comunicacions dels Ports, Poli Facundo, obriria els parlaments. L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, tancaria els torns de paraula destacant la importància d’una mostra que reuneix la història dels darrers vint anys de la localitat.

L’exposició estarà oberta les properes setmanes aprofitant també l’època nadalenca. L’accés és totalment gratuït i, a més, hi ha l’opció d’adquirir el llibre Ara que tinc vint anys que reuneix les fotografies de la mostra i moltes més que mostren a la nostra gent, costums i tradicions, així com esdeveniments i atractius turístics i un resum històric dels darrers vint anys.

Directe