Naix la revista “Notícies de Morella”

Un setmanari per informar de l'any del 50 Sexenni

L’empresa morellana Comunicacions dels Ports SA, ha presentat avui, coincidint amb la festivitat del 9 d’Octubre, el setmanari “Notícies de Morella” amb un primer número dedicat a l’actualitat de la ciutat per a comptar, en un principi, tota l’actualitat relacionada amb el 50 Sexenni, en el qual ja s’ha començat a treballar durant aquesta tardor.

El 50 Sexenni s’ha marcat com un punt de referència per al futur de la ciutat. Els morellans han apostat per un projecte de revitalització que introdueix una progressiva inflexió en la degradada economia comarcal.

Qualsevol iniciativa en aquest sentit és vàlida. I no oblidem que, des de sempre, el Sexenni ha estat un revulsiu per a l’activitat dels morellans.

Morella tanca l’ultimo cicle sexenal d’aquest mil·lenni. Són tres-cents anys de tradicion d’un poble que vol seguir en la bretxa de la història. L’objectiu és comú a tots els morellans. El setmanari “Notícies de Morella” naix amb aquesta il·lusió.

L’acte, celebrat a la Casa Ciurana, va comptar amb la participació de membres de La Fundació 50 Sexenni i del regidor de Cultura, Ernesto Blanch, a més d’altres persones que van mostrar el seu interès per la nova publicació.

Els representants de l’empresa editora, Francis Puig i Hipòlit Facudo, van apuntar la possibilitat de consolidar aquest projecte com un vehicle més de comunicació entre els morellans i, fins i tot, d’ampliar-lo a nivell comarcal. En el primer número del “Notícies de Morella” es destaca en porda que “El dinosaure torna”.

Directe