“El dinosaurio vuelve”

És el tema de portada del primer número del "Notícies de Morella"

Morella inicia l’any sexennal que culminarà el pròxim estiu amb la celebració del 50 Sexenni. El 50 Sexenni s’ha marcat com un punt de referència per al futur de la ciutat. Els morellans han apostat per un projecte de revitalització que introduisque una progressiva inflexió en la degradada economia comarcal.

Qualsevol iniciativa en aquest sentit és vàlida. I no oblidem que, des de sempre, el Sexenni ha estat un revulsiu per a l’activitat dels morellans.

Morella tanca l’últim cicle sexennal d’aquest mil·lenni. Són tres-cents anys de tradició d’un poble que vol seguir en la bretxa de la història. L’objectiués comú a tots els morellans. El setmanari “Notícies de Morella” neix amb aquesta il·lusió.

El primer número
del Notícies de Morella

En el primer número del “Notícies de Morella” destaca en portada com “El dinosaurio vuelve” a la comarca dels Ports. A més, en pàgines interiors es destaca com “L’Arxiu Pascual s’instal·larà a la Torre Beneito” o que “L’alcalde viajó a Madrid para tratar la carretera nacional”, a més de l’agenda per al cap de setmana.

Directe