Gran concert de “rock reposat” a Vilafranca

Santero y Los Muchachos aterren a la comarca per oferir el millor de la seua música

La banda valenciana de rock Santero y Los Muchachos ha aterrat a la comarca dels Ports per delectar-nos amb el seu autoanomenat “rock reposat”. El grup, format per músics amb llargues trajectòries, neix per a donar pas a les composicions de Miguel Angel Escrivá (veu, baix i contrabaix) a qui l’acompanya Joseman Escrivá, Soni Artal i Marc Guardiola. Miguel Ángel Escrivá explicava que “la posada oficial va ser amb el disc Ventura en 2017, portem tres discos d’estudi i ara estem preparant la sortida del primer disc en directe”.

Després d’una extensa gira que els ha portat a recórrer gran part de la geografia espanyola i en la qual també han tingut l’ocasió de tocar a Mèxic, demostrant el gran moment en el qual es troba el grup arribaven a Vilafranca amb molta força. Des dels primers minuts va quedar clar que cada cop, la banda té més seguidors, es veia en l’entusiasme del públic que cantava cada una de les peces fins i tot i va haver-hi que no va poder aguantar segut i es va alçar per a ballar. I és que com deien el grup està conformat per grans músics. Tots ells provenen d’altres bandes reconegudes del panorama musical valencià, com La Pulquería, Docs, Madnoise, Miss -X, Obrint Pas o Absenta, Leiva i Sidcars.

Miguel Ángel Escrivá, veu, baix i contrabaix “vam començar a composar baix les influències dels grups que ens agraden i la veritat és que açò era una cosa que estava pendent. Havíem estat treballant junts però d’una vegada ens vam ajuntar per fer aquest projecte i desenvolupar-nos com a compositors, un poc més tranquils d’on veníem”.

En aquesta nova aventura musical, els quatre integrants han unit forces per a desprendre’s de les distorsions del passat i buscar una intensitat més crua, apostant per melodies elegants i sons senzills. El resultat és un rock que no ha deixat a ningú indiferent. Una actuació que ha estat possible gràcies a l’àrea de cultura de l’Ajuntament de Vilafranca i en especial al regidor de Juan Carlos. I amb la seua música Santero y Los Muchachos oferia un gran concert en el qual nombrosos fans de la banda van poder ballar i gaudir d’un repertori de hits  al ritme del seu rock reposat.

Directe