Oferta pisos lloguer social al Matarranya

Valljunquera disposarà dels 4 habitatges de lloguer social

Valljunquera disposarà dels 4 habitatges de lloguer social abans del que s’esperava. I és que la construcció de l’edifici ha escurçat els terminis. Les previsions d’edificació, que estaven posades a finals de desembre d’aquest any, acabaran tres mesos abans del que s’esperava.

El nou edifici de lloguer social de Valljunquera constarà de 4 pisos. Es tracta d’un projecte molt important per al poble, ja que actualment tenen un problema de falta d’oferta residencial que esperen donar sortida amb aquests pisos. L’alcaldessa de Valljunquera Susana Traver “l’obra del pilar així és com li diem perquè portem un any i mig per a la construcció dels quatre habitatges, entre l’adquisició del solar i la construcció ens n’anem a mig milió d’euros, la qual cosa per a una localitat tan menuda suposa una gran inversió”. A banda de ser una gran inversió Susana Traver assegurava que és una gran aposta per donar viabilitat als xicotets municipis perquè els joves i nous pobladors puguen vindre a viure ací”.

La construcció de l’edifici, adjudicada a una empresa del poble, va molt més ràpid del previst, i escurçaran els temps en tres mesos. “Estem bastant contents, nosaltres teníem la previsió que les obres finalitzaren al mes de desembre i parlant amb els constructors ens han avançat que serà a finals d’agost, principis de setembre” ha apuntat l’alcaldessa.

Des del consistori afirmen que a finals d’aquest any 2024 ja podrien estar vivint 4 famílies a l’edifici. En aquest sentit, Susana confirmava “tenim llista d’espera, hi ha joves que es volen emancipar i estan esperant que les acabem, també hi ha nous pobladors que no paren de cridar per a preguntar com van les obres i, per tant, no podem estar més il·lusionats de pensar que acabarem l’any amb quatre famílies vivint en estos habitatges”. Tanmateix, l’alcaldessa de Valljunquera ha insistit “serà una de les obres més recordades al poble i més necessitada durant anys”.

Així, Valljunquera disposarà d’un total de nou habitatges de lloguer social. Un gran pas davant ‘pel problema residencial de la localitat. Des de l’ajuntament afirmen que si continuen tenint famílies que volen viure al poble, però no troben casa, continuaran apostant per donar cabuda a aquesta demanda.

Directe