El curs 2024/2025 començarà el 9 de setembre i finalitzarà el 18 de juny

Nou calendari escolar per evitar la calor i evitar que coincidisca amb les festes de Sant Joan

El curs escolar 2024/2025 començarà el 9 de setembre i finalitzarà el 18 de juny. Així ho ha anunciat la Conselleria d’Educació. Arran la petició dels sindicats el pròxim curs es preveu amb un dia menys lectiu és a dir Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat tindran 179 dies de classe en lloc de 180. També s’ha escoltat a les famílies que demanaven acabar abans el curs per la calor i la festivitat de Sant Joan.

D’aquesta manera, Educació proposa que el curs acadèmic 2024-2025 comence el dilluns 9 de setembre i finalitze el 18 de juny de 2025 en Infantil, Primària, ESO, Batxillerat i Formació Professional, tant en FP grau bàsic (FPB) com en les titulacions de grau mitjà i superior. D’aquesta manera el curs acabarà uns dies abans perquè no coincidisca amb la festivitat de Sant Joan.
Pel que fa als dies no lectius. Les vacances de Nadal seran del 23 de desembre al 6 de gener i les de Pasqua del 17 a 28 d’abril. En total hi haurà 7 dies festius d’àmbit autonòmic: el 9 d’octubre, 1 de novembre, 6 i 25 de desembre, 19 de març i 1 de maig. A més el calendari inclourà tres dies més que els Ajuntaments podran escollir.

Per altre costat, la Formació de Persones Adultes, Ensenyaments artístics de Música i Dansa o ensenyaments d’arts plàstiques i Disseny així com els esportius de règim especial començaran el 16 de setembre i finalitzaran el 13 de juny. Per a les escoles oficials d’idiomes el curs començarà el 24 de setembre i finalitzarà el 18 de juny.

Directe