La promoció 2018-2024 de l’IES Els Ports es gradua

Els alumnes de 2on de Batxillerat tanquen una etapa amb un emotiu acte al Teatre Municipal

A l’espera de conèixer com els ha anat el curs, els alumnes de segon de Batxillerat de l’IES Els Ports han celebrat aquest divendres la seua graduació. L’acte es va dur a terme al Teatre Municipal de Morella amb la presència de tots els familiars amics i professors que els han acompanyat durat aquesta intensa etapa que començaven l’any 2018.

Després de cinc anys i vuit mesos, s’acomiadaven del seu pas per l’institut en un acte molt emotiu, en el qual tampoc va faltar l’humor. A expenses de saber les notes definitives i a les portes d’una selectivitat, de moment les sensacions són bones.

Segon de Batxillerat és tal vegada el curs més exigent de tota la formació acadèmica. L’esforç i el sacrifici fet pels estudiants ha estat gran, però moments com la graduació fan que valga la pena. Ara només queda un esprint final per a la selectivitat, la qual serà a principis del mes de juny. Alguns encara no tenen clar que és el que volen, però altres ja saben en quin àmbit es volen especialitzar.

Els joves graduats encara tenen uns mesos al davant abans de marxar cap a la universitat. En aquest temps hauran de superar les proves d’accés a la universitat, però també tindran temps per a divertir-se i és que només finalitzen la selectivitat marxaran de viatge a Palma per posar fi a aquesta etapa, la qual sempre recordaran.

Directe