Peníscola es prepara per la Romeria a l’Ermita de Sant Antoni

Peníscola es prepara per la Romeria a l’Ermita de Sant Antoni

Durant els dies previs a la festa, l’Ajuntament de Peníscola ultima les tasques d’adequació del camí cap a l’ermita.

“Diferent maquinària està treballant en el ferm i en les pròximes hores acabaran de preparar el camí per al pas dels pelegrins i vehicles que acudiran a l’ermita el diumenge” ha explicat el mateix alcalde, Andrés Martínez, que ha acudit a supervisar els treballs aquest mateix matí.

Les brigades han dut a terme en el recinte treballs de neteja, pintura, instal·lació elèctrica, ubicació de taules i cadires, megafonia, papereres i reparació de lavabos, així com l’adequació dels brasers per a garantir-ne la seguretat.

El consistori ha publicat en els seus comptes de mitjans socials diferents consideracions per a la millora de la seguretat i la mobilitat en l’accés a l’ermita, com per exemple, la recomanació de pujar a peu i, en cas de pujar en vehicle, estacionar-ho en espais habilitats i que no entorpisquen la mobilitat dels vehicles d’emergències.

A més, s’ha sol·licitat als assistents que no empren l’aigua dels depòsits per a usos lúdics, ja que aquesta estarà reservada per al funcionament dels lavabos públics.
La Regidoria de Festes espera superar el miler d’assistents.

La missa se celebrarà en la parròquia de Santa Maria a les 8.30h, després d’aquesta (a les 9.15 aproximadament) eixirà el sant en processó fins a l’ermita. A la seua arribada (11.30h aproximadament), se celebrarà una nova missa en l’ermita de Sant Antoni i , posteriorment, les paelles i l’esmorzar popular.

Directe