Portsxinel·la comença les activitats amb un taller de titelles de carrer

El primer espectacle tindrà lloc dijous a Palanques a les 19h de la vesprada

Portsxinel·la comença les activitats amb un taller de titelles de carrer

Un dels esdeveniments que tindrà lloc aquest cap de setmana a la nostra comarca serà Portsxinel·la. El tradicional festival de titelles celebrarà la seua vuitena edició del 28 al 7 d’abril a la nostra comarca. Per encetar aquesta programació l’organització a més ha oferit activitats paralel·les. Sobretot al voltant dels xiquets i xiquetes. La darrera proposta ha sigut un taller de titelles al carrer en els alumnes del CRA Celumbres de Cinctorres.

Pel que fa a la primera part, els més menuts s’han encarregats de preparar les seues pròpies titelles en cartons i materials reciclables, afegint tot el que volien i deixant-se guiar per la seua imaginació.

Post-is, gomets, papers i molts colors és el que més s’ha pogut veure en les titelles que els alumnes del CRA Celumbres han dissenyat per eixir al carrer en la cercavila. Tots junts han encaminat des de l’escola fins a la plaça del pou, recorrent el poble , ballant en música i les seues peculiars titelles que han portat com vestimenta pròpia.

Pel que fa al primer espectacle, tindrà lloc demà dijous a Palanques a les 19h de la vesprada.

Directe