Peníscola prepara la platja per a Setmana Santa

El servei de salvament i socorrisme s'activarà del 23 de març al 8 d’abril

Peníscola prepara la platja per a Setmana Santa

L’àrea de Platges de l’Ajuntament de Peníscola està coordinant les tasques d’adequació de les platges de la localitat “tasques de rutina prèvies a l’arribada de la Setmana Santa” tal com ha explicat el regidor de l’àrea, Ramon Simó, després de l’inici de les tasques aquesta mateixa setmana.

En aquests dies, a més de les habituals tasques de neteja, “s’han posat en marxa les labors d’adequació de l’arena, així com la col·locació de les passarel·les i el mobiliari necessari per a iniciar la temporada de bany”, ha explicat, destacant que aquesta anualitat s’ha continuat invertint en dutxes noves, tal com es va començar fent l’any passat i l’anterior. Concretament s’ha instal·lat 12 dutxes noves.

Un total de 2,5 quilòmetres de passarel·les s’estan col·locant en diferents punts de la platja Nord, en el seu primer quilòmetre i mig de badia, perímetre que comptarà amb vigilància i seguretat.

La caseta principal de socorrisme, situada al costat del Punt Accessible, s’està adequant per a la seua obertura durant aquests festius i comptarà amb un equip de salvament i socorrisme. El servei s’activarà en la posta principal, del 23 de març al 8 d’abril, d’11.00h a 18.00h de manera ininterrompuda.

L’edil de l’àrea ha coordinat el desenvolupament de les tasques juntament amb els tècnics i l’edil de Serveis i ha sol·licitat als operaris, durant la seua visita de supervisió dels treballs “una inspecció detallada de tots els materials i equipaments, polsadors en dutxes i revisió del funcionament de rentapeus” ja que la posada a punt no sols “permet preparar amb antelació els serveis, sinó també identificar allò que és millorable amb el marge suficient per a poder reaccionar i oferir el millor servei possible, també amb la vista posada en l’estiu” ha assegurat.

Directe