Formació per gestionar les xarxes socials

El CdT dels Ports ha realitzat una jornada formativa per la iniciació a l'ús efectiu de les xarxes socials

Les xarxes socials són cada vegada més útils i efectives quant a augmentar les vendes als negocis. N’hi ha multitud de formes d’utilitzar-les, però cada dia és més comú que les empreses les utilitzen per vendre i donar a conéixer el seu producte o servei.

Per açò és recomanable tindre unes nocions bàsiques i des del Centre de Turisme dels Ports ofereixen curs al voltant de les noves tecnologies i les xarxes socials per mantindre actualitzats als professionals de la comarca.

Quant a la formació, en aquesta ocasió, s’han repassat les nocions bàsiques de xarxes com Instagram, Facebook o LinkedIn, totes enfocades més a l’ús comercial de les xicotetes empreses locals de la nostra comarca.

En aquest curs en concret, encara que era formació d’iniciació, és important que l’alumnat haja tingut actitud i ganes d’aprendre sobre noves formes d’enfocar el seu negoci encara que aquesta formació siga només el principi.

També els alumnes han pogut aprendre a com organitzar el seu contingut, en imatges o vídeo i poder planificar en xicoteta escala els continguts i organitzar-los de millor manera per al seu negoci sense necessitat del treball d’un professional.

Al mateix CdT, trobarem pròximament cursos centrats precisament a donar als negocis una perspectiva de màrqueting digital per al seu negoci com pot ser el curs de Canva o el de newsletter. També els alumnes en aquesta ocasió van demanar més formació quant a la mateixa creació de continguts, que donaren idees de com podien fer els posts i publicacions.

Per aprofitar-se d’aquestes formacions al voltant no només de la tecnologia sinó d’altres sectors importants a la nostra comarca, només s’ha d’apuntar a través de la web de CdT de la Generalitat Valenciana.

Directe