Nord inicia les emissions en alta definició

Si no reben el senyal de la televisió comarcal als seus televisors poden sintonitzar-la de nou o consultar al seu tècnic

Hui comencem amb un avís important. I és que des d’avui mateix aquesta cadena emetrà en HD, en alta definició. És per això que si no reben el senyal de Nord als seus televisors hauran de sintonitzar-la de nou.

Els recordem que des de fa setmanes tots els canals de televisió han començat les seues emissions en alta definició, i ara també ho fa Nord. Per sintonitzar aquestes emissions han d’haver resintonitzar la TDT per a captar les seues versions en HD. Recorda que també has de tindre un televisor compatible amb aquestes emissions. Si actualment pots sintonitzar els canals de Televisió Espanyola, Antena 3 o Telecinco en HD, així significa que no tens problemes.

En cas que continuen sense poder veure Nord, poden contactar amb el seu tècnic que els informarà de la millor solució.

Directe