L’escorxador de Morella comença a donar servei a clients del Baix Ebre

Carn Natural, la cooperativa que gestiona l'escorxador morellà, ha assumit la matança de l'escorxador de Tortosa, que va quedar inutilitzat per un incendi

La cooperativa Carn Natural, que gestiona l’escorxador Carns de Morella, ja ha assumit la matança de l’escorxador del Baix Ebre. Des del primer moment els gestors de l’escorxador de Morella van estar disposats a assumir el treball que ja no es pot realitzar a l’escorxador de Tortosa, que, recordem, patia un gran incendi a primers de mes que va deixar inutilitzades totes les seues instal·lacions.

El president de la cooperativa Carn Natural, Alberto Celma ens explicava que »aquell escorxador era, no molt més gran que este, però tenia bastant volum i haurien de vindre 5 o 6 persones almenys per a poder absorbir tota la faena que es feia allí. Igual per part nostra que per part d’ells sempre hem tingut a bé portar-nos bé a una mà i a l’altra. En principi vindran els treballadors que tenien allí baix”.

Esta setmana han començat a assumir ja alguns encàrrecs.

Per a l’alcalde de Morella, Bernabé Sangüesa “absorbir estes tasques és una bona notícia, ja que permet aprofitar al màxim les instal·lacions de l’escorxador de Morella. L’augment del volum de feina, augmentarà la facturació de Carn Natural i facilitarà el pagament de les despeses com el lloguer de les instal·lacions a més de les inversions de millora que es faran a l’edifici”.

Directe