El Mucbe acull l’obra ‘Bestiari Personal’ de Domènech Alcoletge

Domènec Alcoletge, en la qual mostra el resultat del seu estudi fictici sobre l'evolució d'alguns animals marins pels quals sent «fascinació».

El Mucbe acull fins al 10 de març l’exposició ‘Bestiari Personal’ del jove artista de l’Escola d’Art i Disseny d’Amposta (ESARDI), Domènec Alcoletge, en la qual mostra el resultat del seu estudi fictici sobre l’evolució d’alguns animals marins pels quals sent «fascinació».

La regidora de Comerç, Sonia Foix, ha acompanyat l’artista en la inauguració de la mostra, inspirada en l’estètica de l’artista nord-americà Walt Disney i de les il·lustracions victorianes dels naturalistes britànics.

Les espècies, seleccionades en base a la seua anatomia, són: el catxalot comú, el drac marí, la morena drac japonesa, l’engolidor negre, el polp gegant del Pacífic, la morena cinta, el peix blenia, el peix globus, el saltador del fang i el tauró escurçó.

El procés de treball de l’artista ha seguit cinc processos diferents: a llapis, a línia (amb traç mitjançant dibuix digital), acrílic, il·lustració (dibuixos refets a digital amb fons negre), i l’evolució alternativa.

Directe