Detingut pel robatori de coure

L'Equip Roca de la Guàrdia Civil de Vinaròs deté a una persona per diversos robatoris de cablejat de coure d'enllumenat públic en Peñiscola

En el marc del Pla Nacional contra el robatori de coure i materials conductors, l’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Vinaròs, ha procedit a la detenció en la localitat de Riba-roja de Túria de Túria (València), d’una persona autora de tres robatoris de cablejat de coure en la població de Peñiscola.

La investigació va tindre el seu origen després de tindre coneixement en l’últim trimestre del passat any, de fets delictius ocorreguts en quatre carrers de la localitat de Peñiscola, on es van sostraure un total de quasi 5000 metres de cablejat de coure, causant un mal econòmic de més de 10000 Euros.

Després de nombroses gestions i altres més tècniques, els guàrdies civils van obtindre proves evidents de la participació d’un sospitós en els robatoris, procedint a la identificació del possible autor i vehicle utilitzat en els fets delictius, sent posteriorment detingut el dia 16 del present mes per tres delictes de robatori.

L’ara detingut sempre utilitzava el mateix “modus operandi”, procedint al tall del subministrament de l’enllumenat de fanals, extracció del cable i posterior sostracció, causant danys en béns públics.

A aquesta persona li consten múltiples antecedents policials per delictes similars a la Comunitat Valenciana. Les diligències instruïdes han sigut entregades en el Jutjat de 1a Instància i Instrucció no 7 de Lliria (València), així com en els Deganats dels Jutjats de Vinaròs.

L’actuació ha sigut realitzada per efectius de l’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Vinaròs.

Directe