La COC presenta la programació del Carnaval 2024

Del 27 de gener al 12 de febrer Vinaròs gaudirà d’aquesta festa única declarada d’Interés Turístic Autonòmic

El Comité Organitzador del Carnaval de Vinaròs (COC) ha presentat la programació de la propera edició d’esta festa que comença ja el 27 de gener. Els responsables del COC han donat a conéixer amb detall tot el que envoltarà aquesta edició del Carnaval de Vinaròs, incidint en la Gran Gala de les Reines i Reis que tindrà lloc el dissabte, 3 de febrer.

Dintre de la programació destaca l’arribada de Carnestoltes el dissabte 27 de gener amb l’espectacle aeri Mythology de la companyia italiana, Stardust Company.

La Gran Gala de les Reines i Reis per al dissabte 3 de febrer amb un gran escenari que comptarà amb pantalles gegants i espectacle de so i llums, que continuarà després amb actuacions discjòqueis per allargar la festa.

Dissabte 10 i diumenge 11 de febrer es faran les grans desfilades del Carnaval amb el muntatge d’un sambòdrom a l’avinguda de la Llibertat.

La batalla de la farina, concentració de batucades, festa de la Tercera Edat i fins i tot esport formaran part de la programació. La podeu consultar al següent enllaç:

Programació Carnaval 2024

VIDEO PROMOCIONAL

Directe