Peníscola acomiadarà l’any amb un Mercat Medieval

Durant els dies 29, 30, 31 de desembre i 1 de gener, amb tallers, espectacles de cavallers, paradetes d'artesania o música i joglars

Peníscola acomiadarà l’any amb un Mercat Medieval

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Peníscola ha presentat la programació de l’esperat Mercat Medieval, que tanca l’agenda d’activitats de l’any a la Ciutat a la Mar. Aquest tradicional Mercat s’instal·la en l’accés al seu nucli històric, ocupant dos de les seues places més grans a l’empara de les muralles, la plaça de Bous i la plaça de Santa Maria.

Durant els dies 29, 30, 31 de desembre i 1 de gener, la Ciutat en la Mar convida a un passeig per l’Edat Mitjana amb tallers i activitats, espectacles de cavallers, paradetes d’artesania, música i joglars.

El monumental entorn i l’atractiu de l’ambientació medieval i les múltiples activitats programades al llarg de tots els dies de mercat, faran les delícies dels visitants que tornaran a l’època medieval en aquest enclavament tan singular.

Directe