La Diputació mostra una província plena de meravelles en el tradicional vídeo de Nadal

Sota el lema ‘Castelló, desperta a un món de meravelles’, la institució provincial convida a descobrir la província a través de la mirada infantil

La Diputació Provincial de Castelló ha començat a difondre el projecte audiovisual preparat per a estes dates tan entranyables i amb el qual, sota el lema ‘Castelló, desperta a un món de meravelles’, convida a descobrir la província a través de la mirada infantil. “En eixa mirada infantil té cabuda el suport incondicional de la Diputació de Castelló als seus pobles i projectes que es traduïxen en desenvolupament i oportunitats en tot el nostre territori”, ha afirmat la presidenta del govern provincial, Marta Barrachina.

“La nostra província està plena de tresors, de llocs màgics i especials que conviden a somiar, tal com ho fa la nostra xicoteta protagonista”, ha explicat la presidenta. Així, el recorregut a través dels ulls d’una xiqueta passa per enclavaments emblemàtics de la província que poden fer volar la imaginació com el jaciment de dinosaures a Cinctorres, el santuari de la Balma en Sorita o el Parc Miner del Maestrat (Culla- Torre d’En Besora). Totes estes localitzacions formen part dels recursos patrimonials de la província de Castelló que s’han consolidat com a grans recursos turístics que dinamitzen la província.

El vídeo també fa èmfasi en l’impuls als 135 municipis, un dels principals eixos d’actuació de la Diputació de Castelló, i es reflectix amb la carretera que recorre la protagonista del vídeo. La millora de la xarxa de carreteres és sinònim de desenvolupament i vertebració del territori i una de les grans apostes de la institució provincial.

L’atenció directa de les persones, una altra de les prioritats de la Diputació de Castelló, està present en el vídeo de Nadal a través de la mirada dels ancians que participen en una activitat lúdica en la Unitat Respira de les Coves de Vinromà. En este punt des de la institució provincial recorden el seu compromís per crear una base sòlida de benestar i progrés de la vida dels ciutadans dels 135 municipis.

Finalment, la generació d’oportunitats i l’aposta per la nostra identitat amb el suport i defensa del sector primari també queden plasmats en el vídeo de la Diputació de Castelló que està disponible en el canal oficial de YouTube de la institució.

La presidenta de la Diputació ha volgut agrair la implicació i col·laboració dels qui han sigut partícips en el vídeo “que té l’objectiu de mostrar la màgia i totes les bondats que posseïx la nostra terra i que fa despertar a un món de meravelles”, ha finalitzat Marta Barrachina.

Directe