L’Ajuntament aborda la problemàtica de les cues per les extraccions de sang al Centre de Salut

Els responsables del centre de salut i els regidors d’Urbanisme i Medi Ambient s’han reunit per encarar aquesta problemàtica

El regidor d’Urbanisme, Juan Pascual Sorlí, i el regidor de Medi Ambient, Borja Castell, s’han reunit amb el director del Centre de Salut de Benicarló, Luis Escorihuela, i el cap d’infermeria, Àlex Marrasé, per abordar la problemàtica de les llargues cues que provoquen les analítiques i les extraccions de sang.

«És un tema que hem d’afrontar de manera immediata —ha assegurat Juan Pascual Sorlí— perquè no podem permetre que les persones que s’han de fer una extracció s’esperen al carrer».

En la reunió es van tractar diferents formes de controlar les cues, com ara l’habilitació d’una sala a l’interior de les instal·lacions en la qual la gent podrà esperar-se sense haver d’estar a l’exterior o la implementació del sistema de cites prèvies.

«La salut i el benestar dels nostres ciutadans són fonamentals, i és inacceptable que hagen d’esperar-se en condicions incòmodes, especialment en dies de condicions climàtiques adverses», ha explicat Borja Castell.

«La nostra responsabilitat com a Ajuntament és vetllar per l’accés adequat als serveis de salut i garantir un entorn segur i còmode per a tothom. Per això, buscarem aquelles solucions efectives que milloren l’experiència dels usuaris», han conclòs els dos regidors.

Directe