La banda de Cinctorres ofereix el seu tradicional concert de Nadal amb nou director

Una formació que fa escasses setmanes, per Santa Cecília, incorporava a uns quants músics nous a les seues files

La banda de Cinctorres ofereix el seu tradicional concert de Nadal amb nou director

Com cada any en aquestes dates prèvies als Nadals, la Societat Musical Cinctorrana ha oferit al local de festes el seu habitual Concert de Nadal. Una actuació que barreja l’actuació de la banda de Cinctorres amb la dels alumnes de l’Escola de Música. De fet, la primera part de l’actuació en aquest concert va estar oferida pels alumnes cinctorrans que estan formant-se per a passar a formar part en un futur de la Societat Musical Cinctorrana.

El nou director de la Societat Musical Cinctorrana valora el nombre d’alumnes de l’Escola de Música i que el considera molt important tenint en compte les dimensions del municipi.

Bon ambient al local de festes de Cinctorres per veure l’actuació de la Societat Musical Cinctorrana. Una formació que fa escasses setmanes i amb motiu de la celebració de Santa Cecília incorporava a uns quants músics nous a les seues files.

El concert de Nadal de la Societat Musical Cinctorrana s’espera sempre amb molta expectació per part de les families dels alumnes de l’Escola de Música. I és que s’ha hagut d’intensificar el treball a les darreres setmanes per a aquest concert amb l’arribada del nou director.

Com és lògic en aquestes dates, la música nadalenca ha comptat amb un destacat protagonisme dins del repertori escollit per la Societat Musical Cinctorrana amb motiu d’aquest concert.

Matinal de diumenge a Cinctorres molt diferent amb les nadales de la Societat Musical Cinctorrana com a prèvia de l’arribada d’unes dates tant assenyalades i importants al calendari.

Levi Rull es va fer càrrec de la direcció de la Societat Musical Cinctorrana fa molt poques setmanes i s’ha hagut de posar ràpidament mans a l’obra per a que la banda puguera oferir aquest concert.

Levi Rull és el director de la Societat Musical Cinctorrana

Un esdeveniment musical fixe a la programació cultural de Cinctorres a càrrec de la seua banda i que en el cas de molts dels músics incorporats recentment ha significat el seu primer concert amb la Societat Musical Cinctorrana. També per al seu nou director, Levi Rull.

Directe