Morella condemna l’últim assassinat masclista, ocorregut a Sagunt

Amb una concentració a la placeta de l'Ajuntament

Morella condemna l’últim assassinat masclista, ocorregut a Sagunt

Aquest matí Morella s’ha sumat a les concentracions per condemnar l’últim assassinat masclista ocorregut a Sagunt.

Els fets han passat aquest dimecres al domicili que tots tres compartien. El presumpte assassí, un home de 34 anys, i ex parella de la víctima, ha atacat la dona amb una arma blanca fins a assassinar-la.

La Policia també investiga les circumstàncies en què la filla de tots dos, una xiqueta de 13 anys, ha caigut pel celobert de l’edifici des d’una segona planta, resultant ferida molt greu a conseqüència del fort impacte. Un crim que es produeix tan sols 5 dies després del 25-N, per rebutjar fets com aquests.

Si es confirma que es tracta d’un crim masclista, amb aquesta dona ja són 54 les víctimes de violència masclista d’aquest 2023 a tot l’Estat, i la sisena al País Valencià.

Directe