Benicarló viurà l’encesa del Nadal amb un gran espectacle i artistes locals

El dia 5 de desembre a les 19.00 hores es farà l’encesa de les llums de Nadal

Benicarló viurà aquest proper dimarts 5 de desembre l’inici de les festes nadalenques amb un dels actes més esperats: l’encesa de les llums de Nadal, un acte que al llarg dels anys ha anat guanyant protagonisme i que enguany torna a apostar per la promoció dels artistes locals.

Per a l’ocasió, la Comissió de Festes ultima un gran espectacle que es repartirà en tres escenaris: un a la plaça de Sant Bartomeu, un altre davant de l’Ajuntament i el tercer al passeig de Ferreres Bretó.

Pels tres escenaris passaran les corals infantils Bovalar i Petiquillo, així com diferents escoles d’art de Benicarló, com l’Escola de Dansa Lucía Oms o el Club de Ball Esportiu Madison, a més de les artistes locals Lissy, Sara Fa, Mapi García o Karol González. Tot, acompanyat de la dolçaina de Miguel Maura i el piano de Juanvi Lladosa.

L’espectacle, que tindrà com a fil conductor la Fada de Sucre del Trencanous, començarà a les 19.00 hores i culminarà amb l’encesa de tot l’enllumenat que il·luminarà la ciutat de Benicarló durant totes les festes.

Directe